PLASTICS EN DUURZAAMHEID

 

Kunststof afval is eenvoudig te scheiden en leent zich uitstekend voor hergebruik. Zo zijn we zuiniger op onze leefomgeving en wordt ons milieu minder belast.

Als bedrijf bent u wettelijk verplicht alle kunststof afval gescheiden in te zamelen en aan te bieden voor recycling. Het streven van de Nederlandse overheid is om, eind 2012, 42% van al het plastic verpakkingsafval in Nederland te recyclen.

 

Wij kunnen u adviseren en bieden u een breed pakket aan systemen aan om, 6 dagen per week, 24 uur per dag, uw specifieke kunststof afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen en te verwerken.

 

Neem contact met ons op voor een advies op maat!

 

Inzamelen:

Containers: 20 - 50 m3 containers met of zonder persinstallatie

Inzamelboxen: m3 boxen voor restafval

Plasticollectsysteem: Speciaal voor het MKB ontwikkeld systeem met metalen houder en zakken en ophaalroute.

 

inzamelen

 

Plasticollectssyteem
Zo is het Plasticollect(franchise)-systeem opgezet, speciaal om het verpakkingsconfenant handen en voeten te geven voor het MKB. Hierdoor worden jaarlijks tonnen folie, piepschuim en flacons gerecycled tot hoogwaardige producten.

 

Verpakkingsindustrie
Bij de verpakkingsindustrie worden volledige pakketten aangeboden met containers en transport. Zo verwerken wij sapzakken, kratten, statiegeldflessen, 'one-way'-flessen, doppen en folie.

 

Landbouwfolie actie
De agrarische sector is al sinds jaar en dag bekend met dé landbouwfolie actie van Daly Plastics BV. Bij deze actie wordt landbouwfolie vanaf 15 m3 afgehaald tegen een concurrerend tarief. De volgende soorten landbouwfolie worden door ons afgenomen:

* Kuilfolie
* Kunstmestzakken
* Veevoederzakken
* Kalvermelkzakken

 

Lees hier meer over de Landbouwfolie actie