VACATURES

 

 

 

Wij zijn op zoek naar een:

Assistent Bedrijfsleider m/v

 

Daly Plastics BV is een modern en snelgroeiend bedrijf in het recyclen van plastics dat sinds 1985 bestuurd wordt door de familie Daalder en een team van hardwerkende medewerkers.

 

In de snel veranderende wereld van plastic recycling zijn wij een van de grotere spelers in Nederland. Wij verzamelen plastics en maken daar nieuwe grondstof van. Onze ambities zijn groot en daarom zijn wij op zoek naar een energieke en loyale Assistent Bedrijfsleider die snel reageert op voorkomende zaken, inspeelt op actuele bewegingen en doordacht te werk gaat (hbo werk- en denkniveau).

 

Wij bieden de mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Wij werken met internationale werknemers, waarbij gecommuniceerd wordt in Nederlands, Duits en Engels. Kennis van Hongaars en Roemeens strekt tot aanbeveling.

 

Taakomschrijving:


 

Je werkt samen met de Supply Chain Manager die de logistiek en goederen begeleidt en de bedrijfsleider die gezien zijn leeftijd snel zaken uit handen zal geven.

De lijnen zijn kort, er kan direct gecommuniceerd worden met de Algemeen Directeur en de Operationeel Directeur en er is veel tijd voor informeel overleg.
Er bestaat geen vergadercultuur, dus problemen…. zijn er om opgelost te worden.

 

Werkdagen beginnen om 06:00 uur ‘s-ochtends. Wij bieden een passend salaris dat mee zal groeien bij promotie en resultaten. Een leaseauto maakt onderdeel uit van deze functie. Pensioen voorziening wordt collectief geregeld via SPNG.

 

Spreekt het bovenstaande je aan en beschik je over een hands-on mentaliteit, stuur dan je sollicitatie naar:

Mevr W.A.Daalder
w.daalder@dalyplastics.nl
Tel 0575 568310